2011. szeptember 26., hétfő

Hali!

Ez a blog barátnőm kívánságára jött létre, és amint oldalt olvasható ez egy történet lesz majd, aminek középpontjában a foci áll. Remélem jó lesz, bár elsősorban barátnőmnek kell hogy tetsszen, de aki ide téved, annak is jó olvasást! :P  


Kezdetnek itt vannak a szereplők:


   Tami: José Mourinho 19 éves lánya, aki jelenleg üzleti szakra készül az egyik Madridi egyetemre, de jól megszokott élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, néhol jó fordulatot téve, néha rosszat.

Özil: A Real Madrid 23 éves középpályása, akinek az egyik buli nem várt dolgokat hoz. Tamit már régóta ismeri aztáltal, hogy José Mourinho az edzőjük, így a lány is részt vesz a csapat programjain, de eddig csak barátként tekintettek egymásra. De vajon változni fog ez?

Fernando: Miután elvált feleségétől, Olallatól, visszaköltözik Madridba, hogy a Realnál folytassa tovább. Ekkor találkozik ismét Tamival, s közös múltjuk miatt Torres akaratlanul/akaratosan is felbolygatja a dolgokat.

Ramona: Tami legjobb barátnője, aki szintén arra az egyetemre készül, ahova Matilde. Egy nagyszájú, de kedves lány, aki mindenben barátnője mellett áll, és ott segít neki, ahol tud, ám annak ellenére is, ami történt Tami és Fernando között a szíve titokban Torresért dobog.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése