2013. március 26., kedd

Helyzet=Szavazás again


Nos, még mindig nem fejezettel jelentkezek, de ígérem, nem sokára az is jön, viszont ez a bejegyzés is nektek szól. Nem tudom, mennyire lehet észrevenni, vagy sem, de valahogy ezt a történetet nem teljesen érzem magaménak. Nem tudom, mi az oka, vagy miért nem megy úgy, ahogy szeretném, de az tény, hogy eredetileg nem ilyennek szántam, csak aztán ez lett belőle. Nem tudom, nektek tetszik-e, de én nem vagyok megelégedve saját magammal, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ehelyett a történet helyett már egy következőben gondolkodok, de ezt nem volt szívem eddig abbahagyni.
Tehát a követező ötlettel jönnék: a Just love me-hoz még jönne pár fejezet, hogy ne legyenek annyira félbehagyva a dolgok, ezek után pedig át lenne vezetve egy másik sztorira az egész, mivel Özilt úgy is megszavaztátok, hogy szeretnétek látni legközelebb is. Tehát egy teljesen új történet, de nem egészen. 
Noha új főhősnőt tervezek bevezetni, Petra is talán még néha-néha feltűnne majd, plusz a Sergio-Patricia-Iker hármasról is még jönnének információk mellékszálon, mivel az ő történetük sem ért véget. De már nem ők lennének teljesen a középpontban.
Nem tudom, mennyire tetszik nektek az ötlet, szóval egy újabb szavazást rakok ki, ahol eldönthetitek, hogy megpróbáljam-e még tovább vinni ezt a szálat (mert ha úgy akarjátok megpróbálhatom), vagy hozzak be egy teljesen újat. Szóval ismét rajtatok áll a döntés.:)

Várom a véleményeket: Eni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése