2013. március 20., szerda

Probléma... vagy mi?

Sziasztok! Nem tudom, hogy ez most valós probléma-e, vagy ezt csak én hiszem annak, de azt vettem észre, hogy a legutóbbi fejezet alján a véleményekmár úgy 20-nál tartottak, amikor ez a szám egyszer csak visszaugrott vagy öttel egyik frissítés alkalmával egy pillanat alatt. Barátnőm is megpróbált bejelölni egy nagyon jót, de aztán a frissítéskor eltűnt a szavazata. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy ez mi, vagy csak én problémázok ezen sokat.

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem, ez tényleg valós probléma akkor, mert nálam is ez van mostanában a blogjaimnál és én sem tudom az okát. :) Úgyhogy én is csatlakozom, nekem is elmondhatná valaki, miért van ez. :)
    Nomi.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hű, akkor nem vagyok egyedül... Csak azért ez mégis bosszantó, mert igaz, hogy nem halok bele, de a visszajelzéseket jó lenne látni :S Főleg az, hogy barátnőm is látta mennyi volt, aztán egyik pillanatról a másikra neki állt csökkenni. Mondjuk azon gondolkoztam, be lehet-e jelenteni ezt valahol, vagy valaki tényleg segítsen légyszi! :))

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én még nem észleltem, de most mind a háromra rányomtam, és egyelőre bevette :) De ha majd hallok valamit erről, akkor ígérem szólok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Igen egyelőre nálam is úgy tűnik, marad a dolog, az előzőnél lépett megint vissza egyet még délután, de most úgy látszik leállt.:) (Remélem így is marad) >.<
      Köszönöm!:)

      Törlés